Kom til Eidsvolls plass i Oslo på Sjeldendagen!

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser  inviterer til markering på Eidsvolls plass lørdag 29. februar kl 12 – 14 i anledning #Sjeldendagen 2020.
Den siste dagen i februar markeres sjeldenhet internasjonalt i over 100 land!

Dette skjer dagen etter konferansen på Thon Opera.

 

I Norge inviterer vi brukere, pårørende, pasienter, hjelpeapparat, kompetansesentra og fagmiljø til plassen utenfor Stortinget på lørdagen. Vi inviterer dere til å være en del av denne møteplassen, og snakke med de som vil vite mer eller kanskje få kontakt med en forening.

 

Vi står på stand, og vil være synlige med store «beach-flagg» på Eidsvolls plass.

Denne lørdagen får vi musikkinnslag, konkurranse/quiz, innlegg, film og historier, ledet av Geir Lippestad fra scenen. Det vil være ansatte fra de sjeldne kompetansesentrene som kan svare på spørsmål om tilbudet fra sentrene, samt at Sjeldentelefonen 800 41 710 blir betjent mellom klokka 12 og 14.

 

Vi ønsker at dette skal bli en så bred mønstring som mulig, og setter stor pris på om dere både deltar selv, og deler denne invitasjonen i egen organisasjon/nettverk.

Dere kan også følge arrangementet på strømming.
Vi blir glade om dere dele og like markeringen på Facebook, hvor også strømmelenken blir postet rett før kl 12, lørdag 29. februar
Lenke til eventet: https://www.facebook.com/events/2533544393633768/

Kom, bli med gjør det sjeldne mer kjent på Karl Johan!

Hvis det er spørsmål eller innspill om dagen kontakt oss.