9. Rett Syndrom verdenskongress i Australia

Den første World Rett Syndrome Congress ble holdt i Wien i 1984, den 9. vil finne sted i Surfers Paradise i Australia fra 30. september til 3. oktober 2020, for første gang på den sørlige halvkule.

Hvis Rett syndrom eller en annen relatert diagnose har betydning i livet ditt, har du nå  en mulighet til å lære, dele og møte andre i samme situasjon.

 

Personer fra hele verden samles, enten det er en berørt, en forelder, vitenskapsmann, terapeut, helsepersonell, lærer, pleier, osv. Kunnskap deles under unike omstendigheter ettersom individer fra så mange forskjellige land er samlet  under ett tak.

Programmet for kongressen er under utvikling, men det blir aktuelt for både fagfolk og pårørende. Vitenskapelige og ikke-vitenskapelige økter kjøres samtidig, derfor er en deltaker fritt til å gå til den økten som er av spesiell interesse den gangen

Foredragsholdere rekrutteres fra forskjellige land, med det mål at det de presenterer, vil være til nytte mange.

Flere Kongressoppdateringer er planlagt. Hovedkilden for informasjon vil være nettstedet www.rettworldcongress.org som informasjonen vil bli lagt til gradvis.

RSAA er veldig takknemlig for de som hjelper med innspill i programmet, enten de er i Australia eller andre steder, så vel som alle de som har vært, eller fortsetter, aktivt gir økonomisk støtte for å hjelpe oss med å arrangere arrangementet.

World Rett Syndrome Congress Update No.2 – 28 February 2020